Van persoonlijk ontwerp naar perfecte montage

Alles bij de hand voor jouw droominterieur

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, wandbekleding, graag creatief wilt zijn met opbergruimte of misschien jouw huidige keuken wilt laten renoveren… Ik heb alles binnen handbereik om flexibel en met uiterste precisie te helpen met het realiseren van jouw droominterieur.

Ontwerp naar wens

Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren als het aan komt op een keuken, kastenwand, opbergruimte of andere delen van jouw interieur. Ik help je graag met het maken van een ontwerp zodat je straks een interieur hebt dat persoonlijk en volledig naar wens is. Direct meer van je interieur opfrissen? Ik werk veel samen met interieur architect Martijn Koning!

Productie binnenshuis

Helemaal tevreden met het ontwerp? Dan zorg ik ervoor dat ik jouw interieuronderdelen exact op maat maak zodat alles perfect aansluit. Met onder andere een kantenlijmer en afzuiging heb ik alles binnenshuis om nog flexibeler te werken aan jouw interieur.

Montage met precisie

Als al het materiaal gereed is monteer ik alles met oog voor zelfs het kleinste detail. Alle kleine details samen zorgen immers voor het perfecte geheel. Dan voel jij je straks extra thuis in je nieuwe interieur.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Een nieuwe droomkeuken, keukenrenovatie, een creatieve opbergruimte, wandbekleding… noem maar op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op.