Een geboren vakman

Over IMOW

Aangenaam, mijn naam is Roy Wiggers, 35 jaar en samen met mijn vrouw en twee kinderen woonachtig in het mooie Broekland.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de interieurbouw. Na mijn studie ‘interieurbouw’ ben ik aan het werk gegaan bij verschillende bedrijven en heb ik nagenoeg alle facetten binnen de interieurbouw meegemaakt.

Na 18 jaar ervaring te hebben opgedaan werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een eigen onderneming opzetten waarin ik de mogelijkheid en de vrijheid heb om te ontwerpen, produceren én te monteren.

Sinds 1 januari 2019 heb ik mijn eigen werkplaats in Broekland, met daarin de nodige machines en gereedschappen zodat ik diverse interieur-onderdelen kan produceren evenals keuken en kasten op maat.

Samen met de klant maak ik een persoonlijk ontwerp naar wens voor een keuken, kastenwand of interieuronderdeel om deze vervolgens te produceren en te monteren. Benieuwd naar enkele resultaten, klik hier!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Een nieuwe droomkeuken, keukenrenovatie, een creatieve opbergruimte, wandbekleding… noem maar op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op.